Božićni ručak
U hotelu Esplanade Zagreb održan je
tradicionalni Božićni ručak i domjenak za novinare. U restoranu
Zinfandel bili su posluženi sjajnim vinima i jelima glavne chefice
Ane Grgić
Već na ulazu, nakon šampanjca dobrodošlice Barons de Rothschhild Brut NV uslijedile su kozice,kavijar, hrskava divlja riža, mousse od guščje jetre i tatarski biftek.
Već na ulazu, nakon šampanjca dobrodošlice Barons de Rothschhild Brut NV uslijedile su kozice,kavijar, hrskava divlja riža, mousse od guščje jetre i tatarski biftek.
Prvo jelo bila je potrbušina od jadranske tune
uz Tomac Rose Brut (narančasto vino).
Gnudi od sušenih vrganja pratilo je vino
Krauthaker Kuvlakhe Zelenac.
Pinot Noir Marquis Barundić poslužen je kada
je serviran karamelizirani goveđi jezik.
Noj suis vide (krema od kukuruza, prženi
kukuruz, prah od dimljenog ružmarina, korijander i rižine tortilje)
pratilo je odlično vino Bodegas. Mendoza. Argentina Terrazas Reserva
Malbec.
Slasticu "Čokoladna cigara" pratilo
je vino Korlat Merlot Boutique iz Benkovca.
Ekipu koja je služila jela vodio je Stjepan Okun, a za vina se brinuo sommelier Ivica Šneller. Nakon toga pred novinare izašli su kuhari koje je vodila glavna chefica Ana Grgić
Goste su pozdravili Ivica Max Krizmanić, generalni direktor i Sanda Sokol, PR&Marketing Manager.
Ekipu koja je služila jela vodio je Stjepan Okun, a za vina se brinuo sommelier Ivica Šneller. Nakon toga pred novinare izašli su kuhari koje je vodila glavna chefica Ana Grgić
Goste su pozdravili Ivica Max Krizmanić, generalni direktor i Sanda Sokol, PR&Marketing Manager.
Pripremio: T. Radić
Snimio: G. Jakuš
Nema komentara:
Objavi komentar