Dan zaljubljenih
Hotel
Esplanade u Zagrebu od 1989. u
restoranu Le Bistro obilježava Valentinovo a tu je romantičnu
tradiciju nastavio do danas. Sve zaljubljene na dan Valentinova, u
petak, 14. veljače 2020. očekuje pjenušava dobrodošlica nakon
koje slijedi romantična večera uz svijeće od pet sljedova
odabranih delicija s potpisom
chefice Ane Grgić.
Romantična
gozba započinje uz
kremastu cvjetaču, Oscietra kavijar, bisque juhu od rakova i
marinirane kozice nakon
kojih slijede jastučići punjeni kremastim burrata sirom s gustom
juhom od rajčica i bosiljka. Poširani kovač dolazi uz pesto od
pistacija, hrskavu kožu kovača i pjenu od limuna dok će za glavni
slijed gostima biti poslužen teleći file sous-vide s pireom od
mrkve i kardamoma uz pečenu mrkvu i umak od timutskog papra.
Romantičnu večer zaokružuju
karamelizirane jagode uz jogurt s limetom, sok od jagode i mente i
šnenokle.
Večer
u znaku zaljubljenih upotpunit će romantične glazbene izvedbe
Artemije Stanić.
Nema komentara:
Objavi komentar