ponedjeljak, 5. kolovoza 2024.

 





Ljet0 u Bistrou


Chefica Ana Grgić Tomić donosi ljetne okuse


u novom jelovniku Esplanadina Le Bistroa


u Zagrebu


Salata od mladoga graška i mente s mousseom od jogurta,jelo sn ikrom pastrve i hrskavom košaricom od piva i rižina brašna, kroket od maslina s marmeladom od rabarbare, usoljena tuna s carpacciom od lubenice, hladna juha od krastavaca i wasabija, krem juha od pečene rajčice, losos s karameliziranom kremom od kozjeg mlijeka i bazge uz domaće njoke od koprive, američki striploin odrezak s kremom od paljenog kukuruza i borovice, sladoled od zelene jabuke i đumbira, sorbet od višnje i cvijeta soli samo su neka jela za ljetna uživanja uz pjenušac i vrhunska vina


Pripremio: Tomislav Radić

Snimke: Arhiva Esplanade





Nema komentara:

Objavi komentar