Ljet0 u Bistrou
Chefica Ana Grgić Tomić donosi ljetne okuse
u novom jelovniku Esplanadina Le Bistroa
u Zagrebu
Salata od mladoga graška i mente s mousseom od jogurta,jelo sn ikrom pastrve i hrskavom košaricom od piva i rižina brašna, kroket od maslina s marmeladom od rabarbare, usoljena tuna s carpacciom od lubenice, hladna juha od krastavaca i wasabija, krem juha od pečene rajčice, losos s karameliziranom kremom od kozjeg mlijeka i bazge uz domaće njoke od koprive, američki striploin odrezak s kremom od paljenog kukuruza i borovice, sladoled od zelene jabuke i đumbira, sorbet od višnje i cvijeta soli samo su neka jela za ljetna uživanja uz pjenušac i vrhunska vina
Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Arhiva Esplanade
Nema komentara:
Objavi komentar